Imperfecta is geopend

Een grote droom is eindelijk in vervulling gegaan: Imperfecta Catering heeft haar deuren geopend in oktober 2019. Sinds mijn vader zijn eigen catering bedrijf in het Noorden van het land heeft geopend, jeuken mijn handen om hetzelfde te doen, maar dan net anders. Ik ga voor gezonde producten, originele recepten met mijn eigen twist. Imperfecta staat immers voor

“Het hoeft niet perfect te zijn om toch heel lekker te zijn!”

Dit is gebaseerd op Sam Keen “We come to love not by finding a perfect person but by learning to see an imperfect person perfectly”. Ik ben geen kok uit een sterrenrestaurant, maar kan verrukkelijke gerechten maken, deze mooi serveren en gebruik veel biologische en gezonde ingrediĆ«nten. Het eten wordt altijd met liefde, plezier en een glimlach bereid!

Met Imperfecta Catering sta ik altijd voor je klaar; ontbijt, lunch, diner, een borrel, bbq of hapjes. Met mijn visie op gezond eten zorg ik elke keer voor een afwisselende maaltijd. Ik ga zowel de particuliere als zakelijke markt bedienen, maar zal mij voornamelijk focussen op de zakelijke markt. Graag laat ik iedereen kennis maken met de mogelijkheden van gezond eten en toch met heel veel smaak.

Tot snel! Annemarie

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Neem contact op per telefoon of e-mail of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.