Decemberactie

Broodje gegrild kipfilet met rauwkost

Imperfecta is nu een maand geopend. Tijd voor een decemberactie!

Wat hebben we al veel leuke reacties gehad en mooie bestellingen. De aftrap was met een uitgebreid buffet voor 36 mensen. We hebben de gasten verwend met 2 soepen vooraf (zoete aardappel soep en courgette soep en daarna een grote keuze: Mexicaans met wraps en Italiaans met verse kipfilet uit de oven en pasta. Geserveerd met een groot saladebuffet. Als klapper kregen alle tafels nog 2 schalen met kazen en chocolade als dessert. Wat een geslaagde dag!

Daarnaast hebben we al maaltijden op een sportclub ter plekke mogen bereiden met een toernooi en verse broodjes gemaakt gedurende de dag. Wat een leuke feedback hebben we mogen ontvangen! Kijk snel op de homepage voor de reviews! Daarnaast nog 100 hapjes geleverd en diverse lunches. Een zeer geslaagde start.

Tijd voor Promotie

Uiteraard willen wij graag iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de kwaliteiten van Imperfecta! Deze december is het een feestje en krijgt iedereen 25% korting op een bestelling. Gebruik in de winkel de kortingscode DECEMBER. De korting wordt direct verwerkt. Wil je liever telefonisch of per e-mail bestellen? Uiteraard geldt ook hier de actie.

Maak kennis met onze belegde broodjes: Kip, gezond, humus, kaas, parmaham en nog veel meer! Kijk snel in onze winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op

Neem contact op per telefoon of e-mail of vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.